- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Μείωση άλατος. Μια προσέγγιση.

Η ΠΕΤΕΤ παρουσιάζει ένα μια εργασία του προπτυχιακού φοιτητή Μίρον Άρη, του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, του Παρ. Καρδίτσας του ΑΤΕΙ Λάρισσας και ιδρυτικού μέλους της Ομάδας Προβολής και Δημοσιότητας του τμήματος. Η εργασία διαπραγματεύεται ένα επίκαιρο θέμα, την μείωση του αλατιού στα τρόφιμα.

Εμείς, η ΠΕΤΕΤ, πιστεύουμε στην δημιουργική εκπαίδευση και στην έρευνα με τεχνολογική προσέγγιση που μπορεί να αναπτυχθεί στα ΑΤΕΙ και να διαχυθεί στις διάφορές κοινότητες. Πιστεύουμε στην εξωστρέφια των Ανώτατων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και στην δραστηριοποίηση των φοιτητών μέσα από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Είναι λοιπόν φυσικό επακόλουθο, η δημοσίευση της παρούσης εργασίας και με αυτή την αφορμή προσκαλούμε όλους τους φοιτητές να μας στείλουν τις πτυχιακές εργασίες τους για να τις αναρτήσουμε στον ιστότοπό μας.

κατεβάστε την εργασία από [download id=”43″]