- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 28/11/2013 ημερίδα με θέμα “Καινοτομικές Προτάσεις και Επιχειρηματικές Ιδέες”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Καινοτόμες Προτάσεις και Επιχειρηματικές Ιδέες» των φοιτητών του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ, στην αίθουσα της Κεντρικής βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι δευτεροετής φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος, παρουσίασαν τις εργασίες τους οι οποίες σχετίζονταν με την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Εργασίες με τίτλο «Γλυκό κουταλιού από λουλούδια φεϊζόα και γιασεμί», «Γιούρτι από γάλα καρύδας» και «Ενεργειακό ποτό από φραγκόσυκο» κέντρισαν το ενδιαφέρον των 300 ατόμων που παραβρέθηκαν στην αίθουσα.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών τους και με τη συνδρομή της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΑΤΕΙΘ, παραχωρήθηκε σε κάθε ομάδα ένας μέντρορας ο οποίος βοήθησε στην κατάστρωση οικομικού σκέλους της κάθε εργασίας.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν οι πρόεδροι καθώς και καθηγητές των τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙΘ, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας όπως και  ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος της ΠΕΤΕΤ κ. Μανώλης Φίλιππου ο οποίος στον χαιρετισμό του επιβεβαίωσε ότι η ένωση θα βρίσκεται δίπλα στους φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος και τους κάλεσε να ετοιμάσουν τις εργασίες τους για το 6ο διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων της ΠΕΤΕΤ.                                                                                                                                                 για την ΠΕΤΕΤ Χ.Δ.

καινοτομιες [1] DSC05844 [2] DSC05875[1] [3] DSC05891[1] [4]DSC05860[1] [5]POSTER[1] [6]