- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

ΠΕΤΕΤ – Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ συμμετέχουν μαζί στη DETROP 2015 στη Θεσσαλονίκη

Η ΠΕΤΕΤ συμμετέχει στη DETROP που γίνεται στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2015 μαζί με το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ.

Μετά από συνενόηση μεταξύ του Προέδρου του Τμήματος κ. Κουλούρη και της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος της ΠΕΤΕΤ επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αποφασίστηκε η συμμετοχή και η συστέγαση στη DETROP 2015 για λόγους συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς. Αναδυκνείονται έτσι οι κοινοί στόχοι και  σκοποί που δεν είναι άλλοι από την ανάδειξη του ρόλου και των δυνατοτήτων του Τεχνολόγου Τροφίμων σήμερα.

Βρισκόμαστε στο περίπτερο 12 – stand Α9 στη ΔΕΘ όπου μπορούν να επισκευθούν μετά από ειδική συμφωνία με τη διοίκηση της DETROP, ΕΛΕΥΘΕΡΑ, όλα τα μέλη της ΠΕΤΕΤ με απλή επίδειξη της ταυτότητας μέλους της ΠΕΤΕΤ στην εμπορική είσοδο όπως και με τη φοιτητική ταυτότητα οι φοιτητές του Τμήματος.

Να σημειωθεί ότι η φετινή DETROP αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχής με ρεκόρ συμμετοχών από εκθέτες και επισκέπτες. Έτσι τα μέλη μας και οι φοιτητές μας που θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους αλλά και με επιχειρήσεις και βιομηχανίες όπου κατά παράδοση εκεί προσφέρονται  και αρκετές ευκαιρίες για συνεργασίες και απασχόληση.