Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της 14ης ΑΡΤΟΖΑ
ΠΕΤΕΤ | 1 Μαρτίου 2015
Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 28/2/2015,με θέμα :«Τεχνολογία-Νομοθεσία στην αρτοποιϊα και ζαχαροπλαστική» Στά πλαίσια της σημαντικής έκθεσης 14ης ΑΡΤΟΖΑ 2015.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η προσέλευση ήταν πραγματικά μεγάλη,άνω των τριακοσίων εγγραφών,και οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας μας και προσωπικώς τον πρόεδρό της,κύριο Ν.Χουδαλάκη
2.Τον Διευθυντή της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας ,κύριο Ι.Τσάκνη για τον χαιρετισμό και την παρουσία του.
3.Τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Θεόδωρο Βαρζάκα, Καθ. Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Α.Τ.Ε.Ι. Πελοπονήσσου.
Θεοφάνη Γεωργόπουλο,Καθ. Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων,Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.
Μιχάλη Ορεστίδη,Τεχνολόγο Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας
Νικόλαο Βαλλέτ, Υπεύθυνο Νέων Τεχνολογιών – Chipita S.A.
Νικόλαο Γκιώνη, MSc Τεχνολόγος Τροφίμων,Σύμβουλος Ποιότητας&Ασφάλειας
Μανώλη Ρεπάνη,Γεωπόνο ,Προϊστάμενο Διαχείρισης Ποιότητας,ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
Αντώνη Καμπάνη, MSc Τεχνολόγο Τροφίμων, Διευθυντή επιστημονικών και νομοθετικών υποθέσεων Nestle Hellas S.A
Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών μας όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα, καθώς και στην δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας.
Για την ΠΕΤΕΤ
Ιωάννης Σμαρνάκης