Έναρξη εκπαίδευσης Τεχν.Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής από τo Π.Τ. Β.Ε. της ΠΕΤΕΤ στην Θεσσαλονίκη.
ΠΕΤΕΤ | 23 Απριλίου 2015
Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την έναρξη πρώτου κύκλου κατάρτισης για το 2015 και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.Τα μαθήματα θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και την οργάνωση και διεξαγωγή αναλάμβάνει η διοίκηση του Π.Τ.Βορείου Ελλάδος.
Τα τμήματα θα έχουν μέγιστο 35 άτομα οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.) Η αίτηση συμμετοχής επισυνάπτεται 1505 Αιτηση συμμετοχης σε σεμιναριο.
παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 28/5/2015 στο thes@petet.org.gr υπ’ όψιν κυρίας Λούκιας Μεταξά.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και άμμισθη.
Α.Η θεματολογία είναι
Τεχνολογία Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής (10 ώρες)– Εισηγητές:Μιχάλης Ορεστίδης-Ιωάννης Σμαρνάκης.
Στόχος του μαθήματος η συμμετοχή των εκπαιδευομένων μέσω διαδραστικής προσέγγισης του αντικειμένου..
Σάββατο 6/6/2015 και Κυριακή 7/6/2015 από 9.00-14.00
Β.Χώρος διεξαγωγής
ΕΔΟΘ – Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος.
Γ.Κόστος συμμετοχής
Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω :
Υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι :
Δ.Βεβαίωση χορηγείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.
O Γενικός Γραμματέας του Π.Τ. Β.Ε.
Θωμάς Ζαφειρίαδης