Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Έναρξη εκπαίδευσης Τεχν.Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής από τo Π.Τ. Β.Ε. της ΠΕΤΕΤ στην Θεσσαλονίκη.

ΠΕΤΕΤ | 23 Απριλίου 2015 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της ΠΕΤΕΤ ανακοινώνει την έναρξη πρώτου κύκλου κατάρτισης για το 2015 και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.Τα μαθήματα θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και την οργάνωση και διεξαγωγή αναλάμβάνει η διοίκηση του Π.Τ.Βορείου Ελλάδος.

Τα τμήματα θα έχουν μέγιστο 35 άτομα οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.(απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.) Η αίτηση συμμετοχής επισυνάπτεται  1505 Αιτηση συμμετοχης σε σεμιναριο.

παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 28/5/2015 στο thes@petet.org.gr  υπ’ όψιν κυρίας Λούκιας Μεταξά.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και άμμισθη.

Α.Η θεματολογία είναι

Τεχνολογία Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής (10 ώρες)– Εισηγητές:Μιχάλης Ορεστίδης-Ιωάννης Σμαρνάκης.

Στόχος του μαθήματος η συμμετοχή των εκπαιδευομένων μέσω διαδραστικής προσέγγισης του αντικειμένου..

Σάββατο 6/6/2015 και Κυριακή 7/6/2015 από 9.00-14.00

Β.Χώρος διεξαγωγής

ΕΔΟΘ – Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος.

Γ.Κόστος συμμετοχής

Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω :

Υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι :

Δ.Βεβαίωση χορηγείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

O Γενικός Γραμματέας του Π.Τ. Β.Ε.

Θωμάς Ζαφειρίαδης

 

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Επιστημονική ημερίδα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με θέμα:Ασφάλεια τροφίμων. Δελτίο τύπου για την ημερίδα «Συμβουλευτική Καθοδήγηση (Mentoring)-Ο ρόλος του τεχνολόγου τροφίμων στην αγορά εργασίας». »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet