Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Αρθρο για την εφαρμογή συστήματος αυτολέγχου HACCP σε αρτοζαχαροπλαστεία με απλά βήματα

ΠΕΤΕΤ | 17 Αυγούστου 2015 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων καθιερώνει τακτικές επιστημονικές και τεχνικές δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα της.Στόχο μας η επιμόρφωση των μελών μας και των συνδρομητών της ιστοσελίδας.Σήμερα ακολουθεί  άρθρο για την εφαρμογή συστήματος αυτολέγχου HACCP σε αρτοζαχαροπλαστεία με απλά βήματα ,από τον Νικόλαο Γικώνη ,έμπειρο σύμβουλο ποιότητας&ασφάλειας τροφίμων και μέλος της διοίκησης της ΠΕΤΕΤ.

Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ(HACCP) ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΕ

Γραμματεία της ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Εργασίες-Άρθρα

« Τεχνικές ταχείας-βραδείας αρτοποίησης Η Νόσος του Άνθρακα και οι επιπτώσεις της στην υγεία ανθρώπων και ζώων. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet