Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση
ΠΕΤΕΤ | 30 Σεπτεμβρίου 2015
Στα πλαίσια της τακτικής αρθογραφίας της ιστοσελίδας μας ,δημοσιεύουμε Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση, με τίτλο “Αντιμικροβιακά συστατικά και /ως ενισχυτές ζύμωσης σε γαλακτοκομικά προϊόντα και αλλαντικά”. Για να δείτε το άρθρο πατήστε :2014 meatdays_Γιαβασης
Η γραμματεία της ΠΕΤΕΤ