Ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος» 14/10/2015-Από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,Α.Τ.Ε.Ι Θ
ΠΕΤΕΤ | 8 Οκτωβρίου 2015
Ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος» 14/10/2015
Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ η ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος: Ποιότητα, Έλεγχος και Προάσπιση της Υγείας του Καταναλωτή” με ανοιχτή συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Για να μάθετε λεπτομέριες πατήστε: http://www.tfood.teithe.gr/blog/ekdnlwseis/imerida-elea-tiganismatos-14102015/
Το πρόγραμμα της ημερίδας AGENDA
Γραμματεία ΠΕΤΕΤ