Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 7/5/2023
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας
  • Κανονισμός λειτουργίας
  • Α.Ε.Ι.
  • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
  • Σ.Σ.Ε.
  • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
  • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
  • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
  • Δημόσιος Τομέας
  • Ιδιωτικός Τομέας
  • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017

Ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος» 14/10/2015-Από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,Α.Τ.Ε.Ι Θ

ΠΕΤΕΤ | 8 Οκτωβρίου 2015 Εκτύπωση Εκτύπωση

Ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος» 14/10/2015

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ η ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος: Ποιότητα, Έλεγχος και Προάσπιση της Υγείας του Καταναλωτή” με ανοιχτή συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για να μάθετε λεπτομέριες πατήστε:   http://www.tfood.teithe.gr/blog/ekdnlwseis/imerida-elea-tiganismatos-14102015/

Το πρόγραμμα της ημερίδας AGENDA

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Άρθρο του Επίκουρου καθηγητή ,Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Δρ Ιωάννη Γιαβάση Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει workshop »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet