Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει workshop

ΠΕΤΕΤ | 14 Οκτωβρίου 2015 Εκτύπωση Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Εφαρμογή των νέων τεχνολογιών Υπερυψηλής Πίεσης, Παλλόμενων Ηλεκτρικών Πεδίων και Οζονισμού για τη βελτίωση της ποιότητας και παραγωγικότητας Ελληνικών προϊόντων από φρούτα και λαχανικά

Παρασκευή 23/10/2015

9:00-14:00

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Κεντρική Βιβλιοθήκη, Αμφιθέατρο Πολυμέσων

Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει workshop με θέμα:  Εφαρμογή των νέων τεχνολογιών Υπερυψηλής Πίεσης, Παλλόμενων Ηλεκτρικών Πεδίων και Οζονισμού για τη βελτίωση της ποιότητας και παραγωγικότητας Ελληνικών προϊόντων από φρούτα και λαχανικά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του Ερευνητικού προγράμματος HIPEFO (ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ, http://hipefo.chemeng.ntua.gr/) και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/10/2015  και ώρα 09:00π.μ- 14:00μ.μ, στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου).

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται σε μηχανικούς, επιστήμονες και τεχνολόγους τροφίμων από τον Εκπαιδευτικό και τον Ερευνητικό χώρο και τη Βιομηχανία Τροφίμων. Στόχος θα είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των νέων τεχνολογιών Υπερυψηλής πίεσης και Παλλόμενων Ηλεκτρικών πεδίων κατά την εφαρμογή τους σε κατηγορίες τροφίμων όπως φρούτα και λαχανικά και προϊόντα αυτών μέσω και των αποτελεσμάτων του έργου ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την πιθανή εφαρμογή των συγκεκριμένων τεχνολογιών τόσο για αύξηση της απόδοσης χυμών από φρούτα και λαχανικά, όσο και για τη βελτίωση της ποιότητας και αύξηση της διατηρησιμότητας των τελικών προϊόντων χωρίς τα μειονεκτήματα των συμβατικών θερμικών τεχνολογιών.

Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό τρίπτυχο του Ερευνητικού έργου HIPEFO, το πρόγραμμα των ομιλιών, δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα και οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής της.

Για τη συμμετοχή στο workshop δεν υπάρχει χρέωση εγγραφής αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη βεβαίωση συμμετοχής και εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε αποστείλατε τη φόρμα συμμετοχής συμπληρωμένη μέχρι τις 16/10/2015.  Workshop application

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή και την έρευνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

Δρ. Γιώργος Κατσαρός, 210-7723119, gkats@chemeng.ntua.gr

Δρ. Θεοφανία Τσιρώνη, 210-7723118, ftsironi@chemeng.ntua.gr

καθ. Πέτρος Ταούκης, 210-7723171, taoukis@chemeng.ntua.gr

Γραμματέια της ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Ημερίδα «Έλαια Τηγανίσματος» 14/10/2015-Από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,Α.Τ.Ε.Ι Θ Επίδραση της σύστασης του σκληρού σίτου στην ποιότητα των ζυμαρικών »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet