Νέο άρθρο «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με την χρήση καλλιεργειών εκκίνησης και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων»
ΠΕΤΕΤ | 1 Δεκεμβρίου 2015
Νέα εργασια του Τεχνολόγου Τροφίμων Γεώργιου Αντωναράκη «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με την χρήση καλλιεργειών εκκίνησης και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων»
Η γραμματεία της Π.Ε.ΤΕ.Τ.