Ολοκλήρωση 2ου κύκλου κατάρτισης της Π.Ε.ΤΕ.Τ.
ΠΕΤΕΤ | 11 Δεκεμβρίου 2015
Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση 2ου κύκλου κατάρτισης που οργάνωσε τον Δεκέμβριο 2015,στις εξής θεματικές ενότητες:
- Τεχνολογία Αρτοποίησης-ζαχαροπλαστικής 10 ωρών,εισηγητές Μιχάλης Ορεστίδης,Γιάννης Σμαρνάκης
- Επισήμανση(1169) και διατροφική ανάλυση, διάρκειας 5 ωρών, εισηγήτρια Μαρίνα Πούλιου
- ISO-22000, διάρκειας 10 ωρών, εισηγητές Γιάννης Κακός,Νίκος Γκιώνης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες στα μαθήματα, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.Η πέραν των προσδοκιών προσέλευση και ο ενθουσιασμός τους αποτυπώθηκε στα έντυπα αξιολόγησης των μαθημάτων στα οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία χαρακτήρισαν τα θέματα πολύ ενδιαφέροντα τους δε εισηγητές ,την οργάνωση και την αίθουσα πολύ καλούς ή εξαιρετικούς.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε την διοίκηση, το προσωπικό και ειδικώς τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Σιβιτανιδείου Σχολής κύριο Γεώργιο Κοτονιά ,όχι μόνο για την εξαιρετική αίθουσα που μας διέθεσε, αλλά και γιατί μ’ αυτήν την δράση ουσιαστικά ξεκινάει συνεργασία της Π.Ε.ΤΕ.Τ. με την σχολή ,με στόχο την οργάνωση προγραμμάτων κατάρτισης σε μια ευρεία θεματολογία (τεχνολογία,νομοθεσία και ασφάλεια τροφίμων,καινοτόμα και νεοφανή τρόφιμα, και διοίκηση παραγωγής τροφίμων).
Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Ζύμες Λεσάφρ Ελλάς για την υποστήριξη της.
Γραμματεία της ΠΕΤΕΤ
Για να διαβάσετε το το δελτίο πατήστε 1512 Σεμιναρια Δελτιο τυπου