Η κουζίνα του μέλλοντος στην HORECA από το ChefClub με την επιστημονική υποστήριξη της Π.Ε.ΤΕ.Τ
ΠΕΤΕΤ | 4 Φεβρουαρίου 2016
Τo ChefClub οργανώνει στα πλάισια της HORECA 12-15/2/2016 μετάξύ άλλων,το
9o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2016 για την κουζίνα του μέλλοντος,
με την επιστημονική υποστήριξη της Π.Ε.ΤΕ.Τ
.Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι και μέλη της διοίκησης της ένωσης Μαρίνα Πούλιου,Κακός Ιωάννης,Ορεστίδης Μιχάλης,Ζαφειριάδης Θωμάς,Κάτια Ρέτση θα αναλύσουν και θα συζητήσουν, με τους επισκέπτες μία σειρά θεμάτων.Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα όλης της εκδήλωσης.
http://www.chefclub.gr/el/plhrofories/nea-tis-lesxeis/565-9th-international-gastronomy-forum-2016
Η Γραμματεία της Π.Ε.ΤΕ.Τ.