Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Δελτίο τύπου επιτυχημένης ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 3η FoodExpo 2016

ΠΕΤΕΤ | 22 Μαρτίου 2016 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 21/3/2016  με θέμα :

«Τεχνολογία-Καινοτομία στην επεξεργασία τροφίμων»

στά πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης στο χώρο των τροφίμων 3ης FOODEXPO 2016.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους πεντακόσιους και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος της διεπιστημονικής προσσέγγισης καινοτόμων θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε. Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας μας και προσωπικώς τον πρόεδρό της,κύριο Ν.Χουδαλάκη για τον χαιρετισμό του.

2.Την Γενική Διεύθυντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ) κυρία Β.Παπαδημητρίου, για τον χαιρετισμό και την παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του συνδέσμου

3.Τον Διευθυντή Εργαστηριακών Ελέγχων ΕΦΕΤ ,Δρ Κωνσταντινο Μπαρμπέρη για τον χαιρετισμό του.

4.Τον Πρόεδρο τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας κύριο Α.Μανούρα για την παρουσίαση της δραστηριότητας του τμήματος.

5.Τον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του Σ.Ε.Β.Τ κύριο Ρόδιο Γαμβρό που μας τίμησε με την παρουσία του.

6.Τους εξαιρετικούς ομιλητές:

  • Πρόδρομο Σκενδερίδη, Τεχνολόγο Τροφίμων Μsc,Yπ.διδάκτορα τμ.Ιατρικής-Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Θεόφιλο Μασούρα, Αν.Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Δημήτρη Χατζηζήση , MSc Χημικό Μηχανικό,Υπεύθυνο Έρευνας μύλων Παπαφίλη
  • Μανώλη Ρεπάνη,Γεωπόνο ,Προϊστάμενο Διαχείρισης Ποιότητας,ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
  • Όλγα Γκορτζή,Αν.Καθηγήτριας τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων ,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
  • Διαμαντή Παπαπαναγή,Τεχνολόγο Τροφίμων, Έρευνα & Ανάπτυξη–Τεχνική υποστήριξη, Κυλινδρόμυλων Κρήτης Α.Ε.
  • Αικατερίνη Κολοκυθά, Τεχνολόγο Τροφίμων,MSc-Eργαστηριακό συνεργάτη στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι.Αθήνας

Τέλος ανακοινώσαμε την οργάνωση του 6ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων στα πλαισια της 4ης FoodExpo 18-19/3/2017 με θέμα: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στον τομέα των τροφίμων-Από νεοφανείς ιδέες σε βιομηχανικές εφαρμογές

6th International Congress on Food Technology

Current Trends and Future Perspectives in the Food sector: From novel concepts to industrial applications.

Φιλοδοξούμε το συνέδριο μας να προσεγγίσει δημιουργικά τις μελλοντικές βιομηχανικές εφαρμογές και να προβάλει την πατρίδα μας ως προορισμό συνεδριακού τουρισμού .

 

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Ιωάννης Σμαρνάκης

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Ανακοίνωση ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 7η ΑΡΤΟΖΥΜΑ International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet