Δελτίο τύπου επιτυχημένης ολοκλήρωσης επιστημονικής ημερίδας στην 3η FoodExpo 2016
ΠΕΤΕΤ | 22 Μαρτίου 2016
Η διοίκηση της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε την Κυριακή 21/3/2016 με θέμα :
«Τεχνολογία-Καινοτομία στην επεξεργασία τροφίμων»
στά πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης στο χώρο των τροφίμων 3ης FOODEXPO 2016.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους πεντακόσιους και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο στόχος της διεπιστημονικής προσσέγγισης καινοτόμων θεμάτων κατά γενική ομολογία επιτεύχθηκε. Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας μας και προσωπικώς τον πρόεδρό της,κύριο Ν.Χουδαλάκη για τον χαιρετισμό του.
2.Την Γενική Διεύθυντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ) κυρία Β.Παπαδημητρίου, για τον χαιρετισμό και την παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του συνδέσμου
3.Τον Διευθυντή Εργαστηριακών Ελέγχων ΕΦΕΤ ,Δρ Κωνσταντινο Μπαρμπέρη για τον χαιρετισμό του.
4.Τον Πρόεδρο τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας κύριο Α.Μανούρα για την παρουσίαση της δραστηριότητας του τμήματος.
5.Τον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του Σ.Ε.Β.Τ κύριο Ρόδιο Γαμβρό που μας τίμησε με την παρουσία του.
6.Τους εξαιρετικούς ομιλητές:
- Πρόδρομο Σκενδερίδη, Τεχνολόγο Τροφίμων Μsc,Yπ.διδάκτορα τμ.Ιατρικής-Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
- Θεόφιλο Μασούρα, Αν.Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
- Δημήτρη Χατζηζήση , MSc Χημικό Μηχανικό,Υπεύθυνο Έρευνας μύλων Παπαφίλη
- Μανώλη Ρεπάνη,Γεωπόνο ,Προϊστάμενο Διαχείρισης Ποιότητας,ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
- Όλγα Γκορτζή,Αν.Καθηγήτριας τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων ,Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
- Διαμαντή Παπαπαναγή,Τεχνολόγο Τροφίμων, Έρευνα & Ανάπτυξη–Τεχνική υποστήριξη, Κυλινδρόμυλων Κρήτης Α.Ε.
- Αικατερίνη Κολοκυθά, Τεχνολόγο Τροφίμων,MSc-Eργαστηριακό συνεργάτη στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι.Αθήνας
Τέλος ανακοινώσαμε την οργάνωση του 6ου Διεθνούς συνεδρίου τεχνολογίας τροφίμων στα πλαισια της 4ης FoodExpo 18-19/3/2017 με θέμα: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στον τομέα των τροφίμων-Από νεοφανείς ιδέες σε βιομηχανικές εφαρμογές
6th International Congress on Food Technology
Current Trends and Future Perspectives in the Food sector: From novel concepts to industrial applications.
Φιλοδοξούμε το συνέδριο μας να προσεγγίσει δημιουργικά τις μελλοντικές βιομηχανικές εφαρμογές και να προβάλει την πατρίδα μας ως προορισμό συνεδριακού τουρισμού .
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
Ιωάννης Σμαρνάκης