Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 7/5/2023
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στα πλαίσια της έκθεσης MeatDays 2016 1/10/2016

ΠΕΤΕΤ | 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η Πανελλήνια ΄Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων ανακοινώνει την οργάνωση ημερίδας με θέμα «Κρέας-γαλακτοκομικά,από την θεωρία στην πράξη» το Σάββατο 1/10/2016 ώρα 14.00-18.00 στα πλαίσια της έκθεσης MeatDays 2016, HALL 2.

Το πρόγγραμμα ομιλιών έχει ώς εξής:

14:30-14:50 Δρ.Ευσταθία Τσάκαλη, Τεχνολόγος Τροφίμων, συνεργάτης τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Αθήνας

Θέμα:. “Ανάπτυξη ζυμώμενων προϊόντων από ονόγάλα”

14:50– 15:10 Κατερίνα Ματθαιοπούλου, Υπ.Διασφάλισης Ποιότητας Ηπειρος Α.Ε.Β.Ε.

Θέμα: Πρακτικές&τεχνολογία…το ποδήλατο για την ασφάλεια και ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων.

15:10– 15:30 Ιωάννης Αμβροσιάδης,Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Θέμα: «Οργανοληπτική ποιότητα του κρέατος και παράγοντες που την επηρεάζουν»

15:30– 15:50 Νικόλαος Σολωμάκος, Επ. Καθηγητής – Κτηνιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Θέμα: “Escherichia coli Ο157:Η7. Σημασία στην ασφάλεια του κρέατος και των προϊόντων του”.

15:50– 16:10 Θωμάς Ζαφειριάδης, MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρος,Δ/ντης ESTIA LAB IKE

Θέμα: “Η εφαρμογή της επεξεργασίας υψηλής πίεσης σε κρεατοσκευάσματα και ιχθυοσκευάσματα”

16:10-16:30 Ιωάννης Γιαβάσης, Επ.Καθηγητής ,τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων, T.E.I. Θεσσαλίας

Θέμα: “Σύγχρονες εξελίξεις στην παραγωγή παστεριωμένων αλλαντικών καθαρής ετικέτας, χωρίς τη χρήση συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών και αντιοξειδωτικών ουσιών”.

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Οργάνωσης Παραγωγής στη Βιομηχανία Τροφίμων» Επιστημονική ημερίδα στα πλαίσια της έκθεσης Συσκευασία 2016, 9/10/2016 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet