Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Επιστημονική ημερίδα της Π.Ε.ΤΕ.Τ. στα πλαίσια της 15ης ΑΡΤΟΖΑ 2017

ΠΕΤΕΤ | 30 Ιανουαρίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

 Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων ,συνεχίζοντας παράδοση ετών ,ανακοινώνει την παρουσία της στην πιο σημαντική έκθεση για την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική-Παγωτό στην Ελλάδα, στην 15η ΑΡΤΟΖΑ ,από 3/3-6/3/2017, Metropolitan Expo Center,Hall 2,A08α.  

 Προγραμμα Ημεριδα ARTOZA

Το Σάββατο 4/3/2017 ,ώρα 14.00, στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ ,προγραμματίζει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική-Τεχνολογικές-νομοθετικές προσεγγίσεις » Στην συνεδριακή αίθουσα C2  ,Metropolitan Expo Centet.

Παραλλήλως όλες τις ημέρες της έκθεσης, στο περίπτερο της ένωσης(Hall 3,A08α) θα είμαστε εκεί ,με πολυπληθή εκπροσώπηση ώστε να ενημερώσουμε του επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις για τον ρόλο του Τεχνολόγου τροφίμων στον τομέα Αρτο-ζαχαροπλαστικής & Παγωτού. Ακολουθεί πρόγραμμα της ημερίδας:

                                                    ΟΜΙΛΙΕΣ
15:00-15:20 Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Θέμα: Διαδικασία ωρίμανσης κατά την τεχνολογία αρτοποίσης (Προζύμια-Μαγία)

15:20- 15:40 Γεώργιος Μαράκης, Διατροφολόγος ,Δ/νση διατροφικής Πολιτικής ΕΦΕΤ

Θέμα: Στρατηγική του ΕΦΕΤ για τη Μείωση Πρόσληψης Αλατιού

15:40- 16:00 Νικόλαος Βαλλέτ, Χημικός,Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών – Chipita S.A.

Θέμα: Νέα διατροφικά κριτήτια και αρτοσκευάσματα

16:00- 16:20 Κωσταντίνη Εύα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων MSc –Σύμβουλος επιχειρήσεων

Θέμα:  Γευσιγνωσία άρτου ως επιστημονικό εργαλείο προσέγγισης της ποιότητας του.

16:20- 16:40 Μυρτώ Τριάντη, ΕΕΣ τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων-Τ.Ε.Ι. Αθήνας

Θέμα: Το ¨Ιδανικό Ψωμί¨-Μια παρέμβαση στην αρτοποίηση .

16:40-17:00 Δρ Σπυριδων Παραμυθιώτης, Ερευνητής-Μέλος ΕΔΙΠ -Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Θέμα:  Προζύμι στην αρτοποίηση:Παραδοσιακή συνταγή με καινοτομο δυναμική.

17:00-17:20 Ιωάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων,Επικεφαλής επιθεωρητής TUV AUSTRIA HELLAS

Θέμα: Τον άρτον ημών τον επιούσιον –Σχέσεiς εμπιστοσύνης μέσω της ασφάλειας και ποιότητας άρτου&αρτοσκευασμάτων.

17.20-17.40 Μαργαρίτα Τσάκωνα ,Επιστήμων Τροφίμων -Στέλεχος βιομηχανίας τροφίμων.

Θέμα:  Επισήμανση-Παρουσιαση-Αλλεργιογόνα στο Αρτοζαχαροπλαστείο.

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Πρόσκληση Για Κοπή Βασιλόπιτας Συνεδρίαση εθελοντικής ομάδας 6ου Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet