- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας στην 15η ΑΡΤΟΖΑ


Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 4/3/2017 με θέμα :

«Βιοτεχνική αρτοζαχαροπλαστική-Τεχνολογικές-νομοθετικές προσεγγίσεις »

στα πλαίσια της σημαντικότερης έκθεσης Αρτοποιίας &Ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ 2017

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους διακόσιους πενήντα και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις σημαντικές ομιλίες .Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

1.Την διοργανώτρια εταιρία FORUM για την φιλοξενία αλλά και για την προβολή της ημερίδας , τον αντιπρόεδρό της,κύριο Θ.Γιαλούρη για τον χαιρετισμό του.

2.Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Αντώνογλου για τον χαιρετισμό και την παρακολούθηση μέχρι το τέλος της ημερίδας μας.

3.Την Προϊστάμενη Δ/νσης Διατροφικής Πολιτικής & Ερευνών ΕΦΕΤ  κυρία Ειρήνη Τσιγαρίδα,

4.Τους εξαιρετικούς ομιλητές:

Τέλος υπενθυμίζουμε το 6ο Διεθνές συνεδρίο τεχνολογίας τροφίμων στα πλαισια της 4ης FoodExpo 18-19/3/2017 με θέμα: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στον τομέα των τροφίμων-Από νεοφανείς ιδέες σε βιομηχανικές εφαρμογές

6th International Congress on Food Technology

Current Trends and Future Perspectives in the Food sector: From novel concepts to industrial applications.

Φιλοδοξούμε το συνέδριο μας να προσεγγίσει δημιουργικά τις μελλοντικές βιομηχανικές εφαρμογές, να προβάλει την πατρίδα μας ως προορισμό συνεδριακού τουρισμού και σας καλούμε να εγγραφείτε.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Ιωάννης Σμαρνάκης