- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.org.gr/pages -

Νέος κύκλος σεμιναρίων Π.Ε.ΤΕ.Τ 2017 Θεσσαλονίκη

Το Π.Τμ.Β. Ελλάδος της Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την έναρξη κύκλου σεμιναρίων 2017  και προσκαλεί τα μέλη της  ΠΕΤΕΤ αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.

Α. Θεματολογία

1.Βασικές αρχές ορθής πρακτικής σε επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστικής.

(5 ώρες)– Σταύρος  Τσιαγκίδης-Χρήστος Βελιάνης ,Σάββατο 30/09/2017, ώρα 10.00-15.00

2.Εφαρμογή συστήματος βάση των αρχών HACCP σε γαλακτοκομικές μονάδες

(5 ώρες)- Σέργιος Τουχικιάν-Θωμάς Ζαφειριάδης-Χρήστος.Βελιάνης, Κυριακή 01/10/2017, ώρα 10.00-15.00

Β. Χώρος διεξαγωγής

Θεσσαλονίκη, ΕΔΟΘ – Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος.

Γ.  Χρόνος διεξαγωγής

30/09/2017 &  01/10/2017, 10.00-15.00

Δ. Κόστος συμμετοχής

Ταμειακώς εντάξει μέλη ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω των σχολών τεχνολογίας τροφίμων: 10 ευρώ ανά κύκλο

Υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι:    ευρώ/ κύκλο

Ε. Βεβαίωση                                  

Χορηγείται βεβαίωση με την ολοκλήρωση των μαθημάτων καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Ζ. Πληροφορίες – αποστολή αιτήσεων

Για την συμμετοχή σας πατήστε εδώ: Αιτηση-συμμετοχης-σε-σεμιναριο ΘΕΣ 2017 [1]

Παρακαλούμε να συμπληρωθεί και να αποσταλεί η αίτηση έως 27/09/2017, στο mail  του Π.Τμ.Β.Ε. της ΠΕΤΕΤ (petetthes@gmail.com) [2] ή στα γραφεία της ΠΕΤΕΤ (Β. Ηρακλείου 28, 546 24 Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 19:00-21:30)

*ΠΡΟΣΟΧΗ!  Αιτήσεις οι οποίες δεν είναι πλήρως συμπληρωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη της ΠΕΤΕΤ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Μπορείτε να λάβετε μέρος σε 1-2 θέματα σεμιναρίων.

Προκειμένου το κόστος των μαθημάτων να κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο ,η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική.

Η πρόεδρος του Π.Τμ.Β. Ελλάδος

Σακαρέλη Έλενα