Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Ημερίδα Πανελλήνιας Ένωσης ΤΕχνολόγων Τροφίμων με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 25 Οκτωβρίου 2017 Εκτύπωση Εκτύπωση

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ  με θέμα: « Βιομηχανία τροφίμων & περιβάλλον »

                                            10η Χημεία& EcoLinnk –MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

                                                            Κυριακή 26/11/2017 

Ακολουθεί το πρόγραμμα ομιλιών

14:00– 14:30
Προσέλευση- Εγγραφές
14:30– 15:00
Χαιρετισμός  Ιωάννη Τσιρώνη ,Αν.Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων
Χαιρετισμός  Ιωάννη Τσάκνη ,Κοσμήτορα Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Αθήνας
Χαιρετισμός Β.Παπαδημητρίου Γ.Διευθύντριας Σ.Ε.Β.Τ.
Χαιρετισμός  Χαράλαμπου Αγγελούδη , Διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων TUV AUSTRIA HELLAS
Χαιρετισμός Ιωάννη Σμαρνάκη, Προέδρου Π.Ε.ΤΕ.Τ.
                                ΟΜΙΛΙΕΣ
15:00-15:20
Ν.Σηφάκης, Αν.Διευθυντής Πιστοποίησης και Επικεφαλής του τομέα περιβάλλοντος  TUV AUSTRIA HELLAS Θέμα: «Η Εφαρμογή και πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Δύο βασικοί άξονες για την αειφορία στη Βιομηχανία Τροφίμων»
15:20- 15:40
Δρ Φωτεινή Σάλτα, Σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ

Θέμα:Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών

15:40- 16:00
Δρ Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Συνεργάτης Ερευνητής, Εργαστήριο Τοπικής & Νησιωτικής Ανάπτυξης, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου –Πρόεδρος Ε.Ε και R&D ΠΑΣΤΙ

Θέμα: Συνοπτική παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης και των τάσεων και εξελίξεων στην εγχώρια και διεθνή Βιομηχανία Επεξεργασίας Ιχθηρών

16:00- 16:20
Δρ.Παναγιώτα Δρίλλια, Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης.

Θέμα:  Ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών στην Βιομηχανία Τροφίμων

16:20- 16:40
Βασίλειος Αθανασιάδης MSc, Τεχνολόγος Τροφίμων – Υποψήφιος Διδάκτορας

Θέμα: Εξαιρετικά αποδοτική εκχύλιση πολυφαινολών από φύλλα ελιάς (Οlea europaea) με βαθέως εύτηκτο διαλύτη χρησιμοποιώντας μεθυλ-β-κυκλοδεξτρίνη.

16:40-17:00
Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος Δ/ντης Ολικής Ποιότητας (SHEQA) & Ασφάλειας Τροφίμων, FrieslandCampina Hellas

Θέμα:  «Τρόφιμα & Περιβάλλον: Μια κρίσιμη αλλά και παρεξηγημένη σχέση»

17:00-17:20
Χρήστος Αβαγιαννός ,Τεχνολόγος Τροφίμων MSc,

Θέμα: Βελτιστοποίηση αναλυτικών μεθόδων με χρήση τεχνικών πειραματικού σχεδιασμού για την ανίχνευση δυσάρεστων οσμών στο νερό.

17.20-17.40
Θωμάς Ζαφειριάδης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc-Κτηνίατρος

Θέμα: Η εφαρμογή της αειφορίας στην βιομηχανία τροφίμων

Συντονίζει η Γ.Γ της ένωσης Μαρίνα Πούλιου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Νέο πρόγραμμα κατάρτισης της Π.Ε.ΤΕ.Τ. με θέμα “Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παραγωγής τροφίμων” Δελτίο τύπου σχετικά με ημερίδα στο πλαίσιο της HOTELIA στη Θεσσαλονίκη, με θέμα”ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ”. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet