Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο, « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση »

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 9 Μαρτίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

**Διαβάστε το πρόγραμμα ομιλιών της ημερίδας 

180421 Προγραμμα Ασφαλεια τροφιμων ΜΕ

Ο τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ αναγγέλλει  τον πρώτο κύκλο  επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας.

Ξεκινάμε στο Ηράκλειο, με θέμα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση »   με την φιλοξενία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Αίθουσα Καστελάκη Σάββατο 21/4/2018 , 11.00-18.00  .

Οι τεχνολόγοι τροφίμων μπορούν να συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και στην τουριστική βιομηχανία και ξεκινούν μια τέτοια πρωτοβουλία στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.

Τομέας κατάρτισης & επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Ημερίδα με τίτλο “Μέλι Λήμνου,ένα φυσικό διατροφικό προϊόν ανεκτίμητης αξίας” Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην δημόσια υγεία από την σχολή δημόσιας υγείας. »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet