Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα “Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παράγωγης τροφίμων” 

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 29 Απριλίου 2018 Εκτύπωση Εκτύπωση

** Σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις έχουν καλυφθεί .Αιτήσεις από 3/5 και μετά θα κρατηθούν σε περίπτωση που υπάρχει ακύρωση.

 

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων ανακοινώνει νέο κύκλο κατάρτισης, στην Αθήνα,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενεργά μέλη της με θέμα:

“Εκπόνηση μελέτης HACCP σε υφιστάμενη εγκατάσταση παράγωγης τροφίμων” 

Ο στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν βαθιές και πολύπλευρες γνώσεις.

Α. Θεματολογία

1.Πως προσεγγίζουμε την ανάγκη μιας επιχείρησης για εγκατάσταση συστήματος ασφάλειας τροφίμων .

2.Πως ετοιμάζουμε προσφορά και χρονοδιάγραμμα εκπόνησης και κοστολόγησης του έργου

3.Σε ποια νομοθεσία αναφερόμαστε και πως επιλέγουμε πρότυπο.

4.Πως εκπονούμε την μελέτη και εκπαιδεύουμε προσωπικό για την εφαρμογή της.

5.Διατροφική πολιτική σε σχέση με την ασφάλεια τροφίμου.

6.Πως ετοιμάζουμε την επιχείρηση για επιθεώρηση πιστοποίησης

Μετά το θεωρητικό μέρος θα ακολουθήσει  key-study με όλα τα βήματα σε συγκεκριμένη παραγωγική επιχείρηση με την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων,διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαλεία  καθώς και δράσεις έκπληξη……

Β. Ποιοι θα διδάξουν;

Η εκπαιδευτική ομάδα περιλαμβάνει τα εξής μέλη μας:

Νικόλας Γκιώνης ,Παναγιώτης Μανιατέας,, Ιωάννης Σμαρνάκης, Αθανασία Αντωνίου

Γ. Που θα γίνουν τα μαθήματα 

Βερανζέρου 15, 5ος όροφος , εκπαιδευτική αίθουσα Π.Ε.ΤΕ.Τ. ,τμήμα δεκαπέντε ατόμων αυστηρά.

Δ.Πότε θα γίνουν τα μαθήματα.

Παρασκευή  25/5/2018 17.00-22.00 και  Σάββατο 26/5/2018  9.00-14.00 Σύνολο 10 ώρες

Ε.Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα

Το κόστος είναι 25€  και λόγω των περιορισμένων θέσεων πρέπει να καταβληθεί πριν την έναρξη των μαθημάτων ,με επίσκεψη στα γραφεία της ένωσης ή κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΕΤΕΤ ,με ονοματεπώνυμο.

ALPHA BANKΑρ.Λογ. ΙΒΑΝ :GR18 0140 2600 2600 0210 1048 843  (προσοχή αν δεν έχετε λογαριασμό στην ALFA πρέπει να πάτε σε κατάστημα για την κατάθεση αυτοπροσώπως)

ΣΤ. Ποιοι θα δικαιούνται συμμετοχής

Τα μαθήματα απευθύνονται μόνο σε ενεργά μέλη Π.Ε.ΤΕ.Τ. (εκπληρωμένες ταμειακές υποχρεώσεις μέχρι 2018).

Μετά το τέλος των μαθημάτων θα δοθούν βεβαιώσεις και το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Παρακαλούμε να στείλετε την αίτηση συμμετοχής στο petetinfo@gmail.com μέχρι Παρασκευή 18/05/2017 

Αιτηση συμμετοχης σε σεμιναριο ΠΕΤΕΤ

Γραμματεία ΠΕΤΕΤ

Κατηγορίες
Σεμινάρια

« Δελτίο τύπου για την επιστημονική ημερίδα «Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση» Ηράκλειο 4/2018 Ομιλία του προέδρου της ΠΕΤΕΤ Ιωάννη Σμαρνάκη στην ημερίδα « Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου & την μαζική εστίαση » »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet