- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Συσκευασία 2018-Δελτίο τύπου για την επιτυχημένη ολοκλήρωση επιστημονικής ημερίδας της ΠΕΤΕΤ

Η διοίκηση της  Π.Ε.ΤΕ.Τ. ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο 13/10/2018 σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ με θέμα :«Καινοτόμες συσκευασίες με στόχο την μείωση των αποβλήτων τροφίμων » στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα πλαίσια της έκθεσης Syskeyasia & Plastica 2018.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και το ενδιαφέρον με το οποίο παρακολούθησαν την εκδήλωση. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε :

1.Την διοργανώτρια εταιρία 3ΕΚ-Οργάνωση εκθέσεων και προσωπικά τον κύριο Πετρόπουλο για την φιλοξενία .

2.Τον πρόεδρο του ΣΥΒΙΠΥΣ Δημήτρη Μαντή και τον Γ.Δ. Μίλτο Μέλιο

3.Την κα. Β.Παπαδημητρίου Γ.Διευθύντρια Σ.Ε.Β.Τ.

4.Τον κ. Πέτρο Ταραντίλη Προέδρο Τμ.Επιστήμης Τροφίμων ΓΠΑ ,

Καθώς και τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τίμησαν προσεγγίζοντας με μεγάλη επάρκεια και ευαισθησία για το περιβάλλον τα θέματα τους.

  1. Δρ. Θεοφανία Τσιρώνη-Δρ. Ελένη Γώγου μέλη της ομάδας του  καθηγητή Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ,Πέτρου Ταούκη
  2. ΣπυρίδωναΠαπαδάκη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
  3. Αθανασία Αντωνίου , Γεωπόνο –Τεχνολόγος Τροφίμων
  4. Χρήστος Μουρτζιόπουλο , Υπεύθυνο Διασφάλισης ποιότητας Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.
  5. Νίκο Φαραντούρη, Sustainability Manager  GR & CY, COCA COLA 3E Ελλάδος ΑΕΒΕ & Επιτροπή Περιβάλλοντος ΣΕΒΤ. .
  6. Αντώνιο Καναβούρα , Λέκτορα Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  7. Θεόδωρο Παρασκευόπουλο, Χημικό Μηχανικό, R&D Χατζόπουλος Α.Ε
  8. Πασχάλη Καστανά, Region Manufacturing Services & Packaging / NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο του π.τ Β.Ε της ΠΕΤΕΤ Έλενα Σακαρέλη για την οργάνωση και τον συντονισμό , την Γ.Γ. Μαρίνα Πούλιου ,τα μέλη της διοίκισης Μαριάννα Τρίμα ,Μηλένα Μαργέλη,Ευδαίμων Ελευθερία και Παναγιώτη Μανιατέα για την  συμβολή τους στην οργάνωση της ημερίδας.Τα μέλη μας Εύα Κωσταντίνη, Κωνσταντίνο Τζόγια, Παναγιώτα παυλοπούλου, Παναγιώτα Βλάχου  καθώς και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα που υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την δράση και στελέχωσε το περίπτερο στην έκθεση.

Τέλος δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση δράσεις και πρωτοβουλιές σε όλο το επιστημονικό και επαγγελματικό φάσμα του τομέα τροφίμων στην Ελλαδα.

Ιωάννης Σμαρνάκης

Πρόεδρος