- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

ΑΡΤΟΖΑ 2019-Ημερίδα «Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, νέες τάσεις-σύγχρονες προκλήσεις »

    16η ΑΡΤΟΖΑ -Metropolitan Expo Center -Αίθουσα εκδηλώσεων

Σάββατο 23/2/2019 15.00-17.30

Πρόγραμμα ομιλιών

Ελένη Χαλιωρή, Τεχνολόγος Τροφίμων

Θέμα: Ακρυλαμίδιο στα αρτοσκευάσματα –τρόποι μείωσης της εμφάνισής του.

Ελευθερία Καμπόλη, Τεχνολόγος Τροφίμων –LESAFFRE HELLAS

Θέμα:  Μείωση του αλατιού στα προϊόντα αρτοποιίας

Claire Micheaux – Western Europe Innovation Coordinator, LESAFFRE INTERNATIONAL

*Μετάφραση Μιχάλης Ορεστίδης

Θέμα: Sourdoughs and the magic of fermentationΙ

Ιωάννης Σμαρνάκης, Τεχνολόγος Τροφίμων –Δ/ντης Εργοστασίου & Ανάπτυξης προϊόντων Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη &Σοκολάτα

Θέμα:  Γλυκαντικές ουσίες προς αντικατάσταση της ζάχαρης στην αρτο-ζαχαροπλαστική

Γιώργος Μαργαριτόπουλος, CEO εταιρίας  Halal Quality Control

Θέμα:  “Πιστοποίηση Halal-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου σε Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική”.

Δρ Ιωάννης Στοϊτσης, CEO Εταιρίας  FOODAKAI

Συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Μιχάλης Ορεστίδης