- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FOODEXPO 2019

Σε συνεργασία με τον ΣΥΒΙΠΥΣ Θέμα «Ασφάλεια και Συσκευασία Τροφίμων-Νέες Τάσεις και Νομοθετικές Απαιτήσεις»

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2 Κυριάκή 17/03/2019 
 Έναρξη 15.00- 18.00 

Χαιρετισμοί απο τους προέδρους του ΣΥΒΙΠΥΣ Κύριο Δ,Μαντή και ΠΕΤΕΤ κύριο Ι.Σμαρνάκη

Δρ Ζωή Μούσσια, Προϊστάμενη Τμήματος Εκπαίδευσης, Δ/νση Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Διατροφής, Κεντρική Υπηρεσία  ΕΦΕΤ 
Θέμα: ‘Έλεγχος και διασφάλιση της Ποιότητας και Ασφάλειας της Συσκευασίας Τροφίμων

Δρ Δρίλλια Παναγιώτα, Χημικός Αναλυτικά εργαστήρια Τσακαλίδης 
Θέμα:  «Μετανάστευση νανοσωματιδίων από υλικά σε επαφή με τρόφιμα»
Παναγιώτης Μανιατέας –Τεχνολόγος Τροφίμων MSc- ΔΠ Newrest 
Θέμα: Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων στην μαζική εστίαση  

  Τσιτούρης Χαρίλαος, Χημικός MSc 
Θέμα: 
Παρουσίαση ερευνητικού έργου e-PLATON

Ιωάννης Ρώσσης, Προϊστάμενος Ελέγχου& Διαχείρισης Ποιότητας, EΛΣ Α SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες 
 Θέμα:  «Λευκοσιδηρά συσκευασία και Ασφάλεια Τροφίμων – Σύγχρονες Π ροκλήσεις και Λύσεις»

Στέφανος Τσαλαπάτης, District Sales Manager South East Europe & Romania Food Care της Sealdair
Θέμα: Πως η καινοτομία στη Συσκευασία μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια των τροφίμων

Ανδρέας Σουλιώτης, Τεχνολόγος Τροφίμων, PhD 
Θέμα: Συστήματα αντιμικροβιακής συσκευασίας τροφίμων (σακουλάκια και φακελάκια). Αρνητική ή θετική η αντίδραση των καταναλωτών όσον αφορά τις αντιμικροβιακές συσκευασίες τροφίμων? 
17:30  – 18:00  Στρογγυλό τραπέζι-Ερωτήσεις 
Συντονιστής: Νικόλαος Γκιώνης, Επιστημονικός υπεύθυνος Π.Ε.ΤΕ.Τ.