Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
  • rss
  • Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Διοίκηση – Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.)
      • Περιφερειακό Τμ. Αττικής
      • Περιφερειακό Τμ. Β. Ελλάδας
    • Λειτουργία
      • Κανονισμός λειτουργίας
    • Ιστορικό
      • Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
      • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Επαγγελματικά δικαιώματα
    • Καταστατικό Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
    • Στόχοι
  • Δραστηριότητες
    • Επιστημονικές
      • 6ο Διεθνές συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων 18-19 Μαρτίου 2017
    • Συνδικαλιστικές
  • Εργασία
    • Τεχνικές εκθέσεις&διαγράμματα ροής , μελέτες ασφάλειας τροφίμων.
    • Οδηγός Επαγγέλματος Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων
    • Αγγελίες Εργασίας: Πως δημοσιεύονται
    • Δημόσιος Τομέας
    • Ιδιωτικός Τομέας
      • Αμοιβές Τεχ. Τρ. 2012-20..
      • Εκπαιδευτές
      • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
      • Επιχειρηματίες
  • Μπες στο κύκλο….
    • Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021
    • Θέλω να γίνω μέλος της ΠΕΤΕΤ, τι πρέπει να κάνω?
    • Είμαι μέλος της ΠΕΤΕΤ και επιθυμώ να επανενεργοποιηθώ. Τι πρέπει να κάνω?
    • Μάθε ποιος είναι-Εκπαίδευση
      • Ευγενειάδης Γιώργος
    • Μάθε ποιος είναι-Βιοτεχνική&Βιομηχανική παραγωγή τροφίμων
      • Λαζαρίδη Κορίνα-Μαραντίδου Σύλβια
    • Μάθε ποιος είναι-Δημόσιος τομεάς
      • Αλεξίου Ηλίας
    • Μάθε ποιος είναι- Πιστοποιήσεις
  • Βιβλιοθήκη
    • Α.Ε.Ι.
    • Νομοθεσία
    • Συνέδρια/Ημερίδες/Επιμόρφωση
    • Σ.Σ.Ε.
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικοί Σύνδεσμοι
    • Διεθνείς Σύνδεσμοι
    • Διεθνή Δίκτυα
  • EN/FR/DE/IT/ES
    • English
      • Goals & Proffesional rights
      • Activities
    • Français
      • Οbjectifs & Droits Professionnels
    • Deutsch
      • Ziele & Berufliche Rechte
  • Φόρμα επικοινωνίας

9η ΑΡΤΟΖΥΜΑ- Επιστημονική Ημερίδα, 2 θεματικές ομάδες που θα προσεγγίσουν “Τα (+) και τα (-) στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική ”.

Διαχειριστής Π.Ε.ΤΕ.Τ. | 18 Ιανουαρίου 2020 Εκτύπωση Εκτύπωση

9η ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2020 HELEXPO-ΔΕΘ Θεσσαλονίκη

Κυριακή  23/02/2020   12.00-15.00

Επιστημονική Ημερίδα με δύο θεματικές ομάδες που θα προσεγγίσουν “Τα (+) και τα (-) στην αρτοποιία & ζαχαροπλαστική ”.

1η Ενότητα  Προστιθέμενη αξία στα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής 12.30-13.30

Συντονιστής : Λαζαρίδου Κορίνα, Τεχνολόγος Τροφίμων, Γ.Γραμματέας π.τ. ΠΕΤΕΤ

Συμμετέχοντες-Ομιλητές:

Σμαρνάκης Ιωάννης, Τεχνολόγος Τροφίμων, Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ, Δ/ντης Εργοστασίου και R&D , Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη

Θέμα: Σύγχρονες διατροφικές τάσεις ως ευκαιρία καινοτομίας στην αρτοζαχαροπλαστική

Λαζαρίδου Αθηνά , Αν. Καθηγήτρια, Διευθύντρια εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας Τροφίμων, τμήμα Γεωπονίας, ΑΠΘ

Θέμα: Εμπλουτισμός αρτοσκευασμάτων με Β-γλυκανες δημητριακών: πλεονεκτήματα και προκλήσεις για τη βιομηχανία τροφιμων

Εύα Κωσταντίνη, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων

Θέμα: Ενκαψυλιωμένες και spay αρωματικές ύλες

Μαραντίδου Σύλβια, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Θέμα: Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας στην Αρτοποιία

 2η Ενότητα Προστιθέμενη αξία στα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής 13.45-14.45

Συντονίστής: Σακαρέλη Έλενα, Τεχνολόγος Τροφίμων, Πρόεδρος π.τ. ΠΕΤΕΤ

Συμμετέχοντες-Ομιλητές:

Ελένη Καλογιάννη, Επ. Καθηγήτρια, Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Θέμα: Αντικατάσταση υδρογονωμένων λιπών

Μαλιώκα Έλενα, Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Ποιότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας, Ταμίας π.τ. ΠΕΤΕΤ

Θέμα: Νέες τάσεις μείωση αλλεργιογόνων ουσιών και αλατιού στην αρτοζαχαροπλαστική

Γαβριηλίδου Μαρία, Τεχνολόγος Τροφίμων, ΕΦΕΤ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα: Το νομοθετικό πλαίσιο για τον περιορισμό της παρουσίας ακρυλαμιδίου σε προϊόντα αρτοποιίας

Ζηνοβιάδου Κυριακή, Perrotis College-Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, Assistant Professor, Department of Food Science & Technology Chair of the new ‘Food Product & Business Development’

Θέμα: Free from………….. αλλά full  σε όγκο, δομή και γεύση

Κατηγορίες
Ειδήσεις

« Οι θέσεις των σεμιναρίων έχουν καλυφθεί, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας – Νέος κύκλος σεμιναρίων ΠΕΤΕΤ στην Αθήνα 1/2020 Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια FOODEXPO 2020 »

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Συνεργάτες

Ad
https://www.youtube.com/watch?v=yPy8SdpzOM4&ab_channel=QACSLab
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια
  • Ειδήσεις
  • Εργασίες-Άρθρα
  • Σεμινάρια

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Εγγραφή μέλους Π.Ε.ΤΕ.Τ. στο Website

NEWSLETTER

Για να ενημερώνεστε αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται κάτι στον ιστοχώρο της ΠΕΤΕΤ, εγγραφείτε στο Newsletter μας:

FORUM ΜΕΛΩΝ

Forum μελών Π.Ε.ΤΕ.Τ.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Διαφημιστείτε στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.
powered by Wordpress Hosting by alt3rnet