- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.gr -

Γενική συνέλευση μελών ΠΕΤΕΤ

Αγαπητέ συνάδελφε
 όπως κάθε δύο χρόνια καλούμαστε να εκλέξουμε νέο Κεντρικό Δ.Σ. και Δ.Ε του περιφερειακού μας τμ. Βορείου Ελλάδος. Των εκλογών προηγείται απολογιστική γενική συνέλευση όλων των μελών της ένωσης ,την οποία το ΚΔΣ με απόφαση της 4ης τακτικής συνεδρίασης, όρισε το Σάββατο 15/5/2021 , ώρα 11.00

Με γνώμονα την προστασια της υγείας των μελών και αποφυγής συνωστισμού σε κλειστό χώρο η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα, η ΓΣ να γίνει διαδικτυακώς μέσω της πλατφόρμας ZOOM .Παρακαλώ να δώσετε προσοχή στις παρακάτω λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας:

1. Θα συζητηθούν δύο θέματα ,σύντομος απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και ορισμός ημερομηνίας εκλογών και εφορευτικής επιτροπής Δεδομένου ότι 30/6 λήγει η παράταση θητείας του ΚΔΣ η μοναδική ημερομηνία εκλογών είναι η ΚΥΡΙΑΚΉ 20/6/2021 .

2.Η ψηφοφορία στις Γ.Σ. είναι ούτως ή άλλως φανερή ,αλλά για την αξιοπιστία της διαδικασίας σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση θα καταγραφεί .Η συμμετοχή στην διαδικασία σημαίνει και την αποδοχή σας στην μαγνητοσκόπηση.

3.Λόγω της ιδιαιτερότητας θα είμαστε σύντομοι, οι ομιλίες θα είναι πενταλεπτες για τον εισηγητή και διλεπτες για τους ομιλητές.

4.Παρακαλούμε να εξοφλήσετε τις συνδρομές σας καθώς η συμμετοχη στις εκλογές αφορά τους ταμειακώς εντάξει. Όποιος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες σχετικώς με τις οφειλές του μπορεί να στείλει μήνυμα [email protected] [1] και η ταμίας θα απαντήσει σχετικώς.

5.Για την συμμετοχή στην συνέλευση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο :
Topic: Γενικη Εκλογοαπολογιστικη Συνέλευση ΠΕΤΕΤ
Time: May 15, 2021 11:00 Athens
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98732623603?pwd=ek5jQ3dHemlITG0wVmdHMzM1cnJ0QT09 [2]

6.Κατά την σύνδεση σας παρακαλούμε να φαίνεται καθαρά το επώνυμό σας, προκειμένου ο γραμματέας της ΓΣ να καταγραψει την συμμετοχή σας στα πρακτικά.

Γιάννης Σμαρνάκης

Πρόεδρος