Α.Ε.Ι.
Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
- ΤΕΙ Αθήνας
- ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
- ΠΜΣ που απονέμει ΜΔΕ στη “Διαχείριση Ποιότητας και Οργάνωση Παραγωγής στη Βιομηχανία Τροφίμων”. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
- ΤΕΙ Πελοπονήσσου
- ΤΕΙ Θεσσαλίαςς
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Παράρτημα Καρδίτσας
- ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Αργοστόλι
Πανεπιστημιακά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (με συναφές αντικείμενο σπουδών)
- Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
- Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
- Γεωπονική Σχολή
- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
- Τμήμα Χημείας, Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων (BSc)
- ΠΜΣ που απονέμει ΜΠΕ στην εξειδίκευση “Χημικές και Βιοχημικές Τεχνολογίες” με κατεύθυνση “Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων”
- ΔΠΜΣ “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή” με ειδικεύσεις i)Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων, ii)Διατροφή και iii)Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων.
- [download id=”16″]
Νομοθεσία που διέπει τα Α.Ε.Ι.
i) [download id=”18″]
ii) [download id=”8″]
iii) [download id=”5″]
iv) [download id=”6″]
v) [download id=”7″]