Υποψήφιοι εκλογών 7/5/2023
Η Γ.Σ. των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων η οποία συνεδρίασε, σε καταστατική απαρτία, το Σάββατο 21/1/2023, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει τακτικές αρχαιρεσίες για την εκλογής των εννέα μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Κ.Δ.Σ.) και των εννέα μελών της Δ.Ε. Π.Τ. Βόρειας Ελλάδας, καθώς και τον 2 μελών της Ε.Ε. την Κυριακή 7/5/2023 από 9.00-19.00 .
Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της ένωσης στην Αθήνα, Βερανζέρου 15 και Θεσσαλονίκη Βασιλέως Ηρακλείου 28 . Τα μέλη της ένωσης που κατοικούν στην επαρχία ή που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΖΕΥΣ, θα λάβουν εγκαίρως κωδικό συμμετοχής ηλεκτρονικά και αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα .
Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής
Μιχάλης Μαυρούλιας
Α.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για το Κεντρικό Δ.Σ. (κατ΄αλφαβητική σειρά) ,
1.Ηλίας Αλεξίου
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Αττικής το 1964
Σπουδές: Πτυχιούχος τεχνολογίας τροφίμων του ΤΕΙ-Αθήνας , Μεταπτυχιακός Φοιτητής ΕΑΠ, «Διοίκηση και Τεχνολογία Ποιότητας»
Επαγγελματική κατάσταση: Ελεγκτής Τροφίμων & Εμπορίου, Περιφέρεια Αττικής. Product, Development Mngr σε επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων και Α’ Υλών,, Δ/της Πωλήσεων, Διαχειριστής. Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας και ιατροτεχνολογικών συσκευών, κατά ISO9001, ISO13485, ΙSO22000, IFS, BRC και εφαρμογής μοντέλων αριστείας TQM.
Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος, 3 παιδιά
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος από 2016 ,Αντιπρόεδρος του ΚΔΣ 2021-2022.
Στοιχεία επικοινωνίας: ealexiou@notakairi.gr, ilias.alexiou@patt.gov.gr
2.Αντωνίου Αθανασία(Νάσια)
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1993
Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, στο Γ.Π.Α
Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανία φαρμάκων.
Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016
Στοιχεία επικοινωνίας: antnasia@gmail.com
3.Αναστασάκη Μαρία
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκα στη Σπάρτη Λακωνίας και μεγάλωσα στην Νεάπολη Λακωνίας
Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική κατάσταση:Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου στην εταιρία Sales Top Quality Catering
Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2020
Στοιχεία επικοινωνίας: maria.anastassaki88@gmail.com
4.Βλάχου Παναγιώτα
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λευκάδα, το 1990
Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επαγγελματική κατάσταση: Διασφάλιση ποιότητας στην εταιρία Chistou Nuts
Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2020-2022
Στοιχεία επικοινωνίας: panavlach6@gmail.com
5.Γκιώνης Νικόλαος
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982
Σπουδές: MSc Quality Management ΑTEΙ Πειραιώς & University of West of Scotland, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων
Οικογενειακή κατάσταση:‘Εγγαμος , ένα παιδί
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ 2015-2016 ,Ειδικός γραμματέας Κ.Δ.Σ. 2013-2014,Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ,μέλος του ΚΔΣ 2020-2022
Στοιχεία επικοινωνίας: gkionisnikolas@yahoo.com
6.Ευδαίμων Ελευθερία
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1984
Σπουδές: MSc,Τεχνολόγος Τροφίμων, Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας ,
Επαγγελματική κατάσταση: Έρευνα και ανάπτυξη στην εταιρία AZELIS
Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμη ,ένα παιδί.
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :2015-2022 Ταμίας Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.
Στοιχεία επικοινωνίας: evdemoneri@yahoo.gr
7.Κακός Ιωάννης
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Αίγιο το 1980
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Επαγγελματική κατάσταση:Πολυετής βιομηχανική εμπειρία,Σύμβουλος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος ενα παιδί
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ. 2015-2018
Στοιχεία επικοινωνίας: i.kakos@yahoo.gr
8.Κακολύρη Νικολέτα
Καταγωγή-ηλικία: Αθήνα, 32 ετών
Σπουδές: Πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική κατάσταση:
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2020
Στοιχεία επικοινωνίας: kakolyri_
9.Κουντούρη Εύα
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994
Σπουδές: Πτυχιούχος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Επαγγελματική κατάσταση: Falcon A.E., έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων ,τεχνική υποστήριξη πωλήσεων , διδασκαλία στην σχολή CHEF D’ OEUVRE τεχνολογία αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικης.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2020
Στοιχεία επικοινωνίας: evakountouri@gmail.com
10.Κωνσταντίνη Εύα
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994
Σπουδές: Πτυχιούχος Βιοτεχνολογίας ΓΠΑ ,Μεταπτυχικά
Σπουδές: MSc Food Technology (Sensory Science), Wageningen University. Πτυχιούχος της Σχολής Βιοτεχνολογίας του Γ.Π.Α.
Επαγγελματική κατάσταση: R&D στην εταιρία VIONOVA
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016.
Στοιχεία επικοινωνίας: eva.kostantini@gmail.com
11.Λαζαρίδου Κορίνα (Καρίνα)
Καταγωγή-ηλικία: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, 37 χρονών
Σπουδές: MSc Crisis/Emergency/Disaster Management στο Εθν. Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Ποιότητας στην Εταιρία ΣκλαβενίτηςΟικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2016 , Γενική Γραμματέας Δ.Ε Περιφερειακού Τ. Β. Ελλάδας .
Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com
12.Μανιατέας Παναγιώτης
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984
Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Επαγγελματική κατάσταση: Υπευθυνος παραγωγής στην εταιρία VIONOVA
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018, Γενικός Γραμματέας ΚΔΣ 2019-2022
Στοιχεία επικοινωνίας: panosman84@gmail.com
13.Μαργέλη Μηλιά-Ελένη(Μηλένα)
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1993
Σπουδές: Πτυχιούχος σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
Επαγγελματική κατάσταση:Τμημα Προδιαγραφων και Ποιοτικου Ελεγχου Προιοντων στις Ελληνικες Υπεραγορες Σκλαβενιτης
Οικογενειακή κατάσταση: :Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018, Ειδική Γραμματέας ΚΔΣ 2019-2022
Στοιχεία επικοινωνίας: milemargeli@yahoo.gr
14.Ορεστίδης Μιχάλης
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1964
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑλεξάνδριουΤ.Ε.Ι. Θεσ/κης.
Επαγγελματική κατάσταση:Εικοσιπενταετής εμπειρία στις μεγαλύτερες αρτοβιομηχανίες ,σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων αρτοποιίας –ζαχαροπλαστικής-παγωτού.Καθηγητής σχολών αρτοποιίας
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος ,2 παιδιά
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: 2015-2018 Αντιπρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ. , Μέλος του ΚΔΣ 2020-2022
Στοιχεία επικοινωνίας: m.orestidis@gmail.com
15.Παπαπαναγής Διαμαντής
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα 1969
Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας τροφίμων Α.ΤΕΙ Αθήνας.
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) νέων και καινοτόμων προϊόντων (NPD) στη βιομηχανία τροφίμων «Μύλοι Κρήτης Α.Ε.», επιστημονικός συνεργάτης στον ΕΦΕΤ
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 1997
Στοιχεία επικοινωνίας: diampap@gmail.com
16.Σακαρέλη Έλενα
Καταγωγή – Ηλικία: Θεσσαλονίκη, 1982.
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματική εμπειρία: Τομέας Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρία Σκλαβενίτης,
14ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας
Οικογενειακή κατάσταση: ‘Έγγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2020. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012 & 2019-2022. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.
Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@
17.Σμαρνάκης Ιωάννης
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1965
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσ/κης.
Επαγγελματική κατάσταση:Διευθυντής εργοστασίου και R&D στην εταιρία Λάβδας Α.Ε. Άνω των 30 ετών βιομηχανική-συμβουλευτική-εκπαιδευτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέλος της επιστημονικής επιτροπής τους Σ.Ε.Β.Τ.
Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος ,2 παιδιά
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : 2015-2022 Πρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.
Στοιχεία επικοινωνίας: smarnaki@gmail.com , Skype: gsmarnakis, Twiter: @Ian_Smarnakis
18.Δρ Σουλιώτης Ανδρέας
Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982
Σπουδές: PhD, MSc Quality Management, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας,
Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος ποιότητας&Ασφάλειας, επικεφαλής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων , Συνεργάτης της TUV HELLAS.
Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από 2007 μέλος της επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ
Στοιχεία επικοινωνίας: andreassouliotis@yahoo.com
19.Τρίμα Μαριάννα(Μαρία)
Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1987.
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.
Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνη ποιότητας στην εταιρία Vittorrio
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018
Στοιχεία επικοινωνίας: mariannatrim@gmail.com
20.Τζόγιας Κωνσταντίνος
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Μαρούσι 1992
Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας
Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνος παραγωγής σε βιομηχανία προϊόντων καπνού
Οικογενειακή κατάσταση: Άγομος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ 2017
Στοιχεία επικοινωνίας: ktzogias@yahoo.gr
Β.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για την Δ.Ε. Περιφερειακού Θεσσαλονίκης (κατ΄αλφαβητική σειρά)
1.Καλαϊτζίδης Στέφανος
Καταγωγή-ηλικία: Θεσσαλονίκη, 28
Σπουδές: Πτυχιούχος Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης απο 2019
Επαγγελματική κατάσταση: Βιομηχανία επεξεργασιας βρώσιμης ελιάς
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2022
Στοιχεία επικοινωνίας: skalaitzides83@gmail.com
2.Κοϊνίδης Αντώνιος
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995
Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ
Επαγγελματική κατάσταση:Χειριστής Μηχανημάτων Παραγωγής/Ζύμωσης στην εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2018
Στοιχεία επικοινωνίας: antkoin95@gmail.com
3.Κοκονάς Κωνσταντίνος
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978
Σπουδές: Μεταπτυχιακό «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Οργάνωση Παραγωγής Βιομηχανιών Τροφίμων» του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης-Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας – Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων στην εταιρία Σ. Μαβίδου & Υιοι Ο.Ε. – Galaxy.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2010, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Βορείου Ελλάδος από το 2015, Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Βορείου Ελλάδος 2019-2020
Στοιχεία επικοινωνίας: kostaskok@gmail,com
4.Κόρκα Θεοδώρα
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα το 1982
Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ
Επαγγελματική κατάσταση: Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2009
Στοιχεία επικοινωνίας: theo_korka22@hotmail.com
5.Λαζαρίδου Κορίνα (Καρίνα)
Καταγωγή-ηλικία: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, 35 χρονών
Σπουδές:MSc Crisis/Emergency/Disaster Management στο Εθν. Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Ποιότητας στην Εταιρία Σκλαβενίτης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της Ένωσης από το 2016 , Γενική Γραμματέας Δ.Ε Περιφερειακού Τ. Β. Ελλάδας .
Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com
6.Μαλιώκα Έλενα
Καταγωγή-ηλικία:Σέρρες, 1982
Σπουδές: Management on business administration(M.B.A.), ΔΙ.ΠΑ.Ε.,Πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική εμπειρία: Σύμβουλος συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, ασφάλειας και περιβάλλοντος με 16ετή εμπειρία ,Τεχνικός Ασφαλείας σε επιχειρήσεις τροφίμων
Εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη, 1 παιδί
Συμμετοχή στην Π.Ε.Τ.Ε.Τ.: Mέλος από το 2012, Ταμίας περιφερειακού Β.Ε. 2019-2023
Στοιχεία επικοινωνίας: elenamalioka@gmail.com
7.Μαραντίδου Σύλβια
Καταγωγή – ηλικία: Θεσσαλονίκη, ετών 36
Σπουδές: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή ΑΠΘ
MSc Food Legislation, Γεωπονική Σχολή – Νομική Σχολή ΑΠΘ
Επαγγελματική κατάσταση: Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης Τροφίμων και Scheme Manager για την TUV Austria Hellas (FSSC, ISO22000)
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ : Μέλος από το 2015
Στοιχεία επικοινωνίας: silviamarantidou@gmail.com
8.Παγκάκου Παναγιώτα
Καταγωγή – ηλικία: Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια 1975 ,κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Σπουδές:Τεχνολογία Τροφίμων, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Επαγγελματική κατάσταση: Τμ. Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρίας GALAXY ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ,Εκπαιδευτής ΕΦΕΤ Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη
Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ : Μέλος από το 2019
Στοιχεία επικοινωνίας: pagkakoupan@gmail.com
9.Σακαρέλη Έλενα
Καταγωγή – Ηλικία: Θεσσαλονίκη, 1982.
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματική εμπειρία: Τομέας Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρία Σκλαβενίτης,
14ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2022. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012 & 2019-2020. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.
Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@
10.Σουγάρης Δημήτριος
Καταγωγή – Ηλικία: Αθήνα 1987
Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης.- Μεταπτυχιακό «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Οργάνωση Παραγωγής Βιομηχανιών Τροφίμων» του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.- Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Επαγγελματική εμπειρία: ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τμ. ελέγχου ποιότητας. Από το 2018 είναι υπεύθυνος του τμ. ελέγχου ποιότητας στην εταιρία ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ. Εισηγητής σε προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας κατά ΕΦΕΤ.
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Μέλος της ένωσης από το 2015
Στοιχεία επικοινωνίας: dsougaris@gmail.com
11.Τζήκα Παρασκευή(Βίβιαν)
Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα, το 1987
Σπουδές: Πτυχιούχος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
MSc Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος, τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας στην κονσερβοποϊα ONASSIS
Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη
Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2017 ,ειδική γραμματέας ΔΕ 2019–2020
Στοιχεία επικοινωνίας: vivian2tz@gmail.com