- Π.Ε.Τ.Ε.Τ. - https://petet.org.gr/pages -

Υποψήφιοι εκλογών 20/6/2021

Η Γ.Σ. των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστηόνων Τροφίμων η οποία συνεδρίασε, σε καταστατική απαρτία, το Σάββατο 15/5/2020, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει τακτικές αρχαιρεσίες για την εκλογής των εννέα μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (Κ.Δ.Σ.) και των εννέα μελών της Δ.Ε. Π.Τ. Βόρειας Ελλάδας, την Κυριακή   20/ 6 /2021 από 9.00-19.00 .  Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της ένωσης στην Αθήνα, Βερανζέρου 15 και Θεσσαλονίκη Βασιλέως Ηρακλείου 28  .Τα μέλη της ένωσης που κατοικούν στην επαρχία θα λάβουν εγκαίρως φάκελο με τα ψηφοδέλτια και αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής

Μιχάλης Μαυρούλιας

Α.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για το Κεντρικό Δ.Σ. (κατ΄αλφαβητική σειρά) ,  

1.Ηλίας Αλεξίου

/

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Αττικής το 1964

Σπουδές: Πτυχιούχος τεχνολογίας τροφίμων του ΤΕΙ-Αθήνας ,  Μεταπτυχιακός Φοιτητής ΕΑΠ, «Διοίκηση και Τεχνολογία Ποιότητας»

Επαγγελματική κατάσταση: Ελεγκτής Τροφίμων & Εμπορίου, Περιφέρεια Αττικής. Product, Development Mngr σε επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων και Α’ Υλών,, Δ/της Πωλήσεων, Διαχειριστής. Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας και ιατροτεχνολογικών συσκευών, κατά ISO9001, ISO13485, ΙSO22000, IFS, BRC και εφαρμογής μοντέλων αριστείας TQM.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος, 3 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος από 2016 ,μέλος του ΚΔΣ 2019-2020.

Στοιχεία επικοινωνίας: ealexiou@notakairi.gr [1], ilias.alexiou@patt.gov.gr [2]

2.Αντωνίου Αθανασία(Νάσια)

[3]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1993

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, στο Γ.Π.Α

Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανία φαρμάκων.

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2016 

Στοιχεία επικοινωνίας: antnasia@gmail.com [4] 

3.Βλάχου Παναγιώτα

[5]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λευκάδα, το 1990

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Διασφάλιση ποιότητας στην εταιρία Chistou Nuts

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2014

Στοιχεία επικοινωνίας: panavlach6@gmail.com

4.Γκιώνης Νικόλαος

10801816_913595132036877_1418525057913298027_n [6]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982

Σπουδές: MSc Quality Management ΑTEΙ Πειραιώς & University of West of Scotland, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Επικεφαλής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων , συνεργάτης TUV AUSTRIA HELLAS

Οικογενειακή κατάσταση:Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ 2015-2016 ,Ειδικός γραμματέας Κ.Δ.Σ. 2013-2014,Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ

Στοιχεία επικοινωνίας: gkionisnikolas@yahoo.com 

5.Ευδαίμων Ελευθερία

IMG_5275 [7]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1984

Σπουδές: MSc,Τεχνολόγος Τροφίμων, Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας ,

Επαγγελματική κατάσταση: Έρευνα και ανάπτυξη στην εταιρία VIONOVA

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμη ,ένα παιδί.

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :2015-2020 Ταμίας Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: evdemoneri@yahoo.gr 

6.Κακός Ιωάννης

10394860_913594998703557_3065679450504461402_n [8]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Αίγιο το 1980

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Επαγγελματική κατάσταση:Πολυετής βιομηχανική εμπειρία,Σύμβουλος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος Κ.Δ.Σ. 2015-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: i.kakos@yahoo.gr

7.Καναβούρας Αντώνιος

[9]

Καταγωγή-ηλικία: Λιτόχωρο Πιερίας, 52

Σπουδές: Πτυχιούχος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

MSc Horticulture – Mediterranean Agronomic Institute, Chania, Greece

MSc Food Quality Management – Mediterranean Agronomic Institute, Chania, Greece and University of Gent, Belgium

PhD Packaging Engineer – School of Packaging. Michigan State University, MI, USA

Επαγγελματική κατάσταση: Στέλεχος Βιομηχανίας Τροφίμων. Προϊστάμενος R&D. Υπεύθυνος Έργων Παραγωγής.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2020

Στοιχεία επικοινωνίας: kanavourasantonis@yahoo.com [10]

8.Κίτου Άννα

[11]

Σπουδές: MSc «Τεχνολογία και Διαχείριση Ποιότητας» , Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Επαγγελματική κατάσταση: Υπεύθυνη ποιότητας στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική , Barg Bakery IKE

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Από το 2015

Στοιχεία επικοινωνίας: kitouanna@gmail.com

9.Κουντούρη Εύα

[12]

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994

Σπουδές: Πτυχιούχος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Επαγγελματική κατάσταση: Falcon A.E., έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων ,τεχνική υποστήριξη πωλήσεων , διδασκαλία στην σχολή  CHEF D’ OEUVRE τεχνολογία αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικης.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2020

Στοιχεία επικοινωνίας: evakountouri@gmail.com

10.Λαζαρίδη Κορίνα (Καρίνα)

[13]

Καταγωγή-ηλικία: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, 35 χρονών

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Εθνικό και Καποδιστριακό Π.Αθηνών

Επαγγελματική κατάσταση:  Τμήμα Ποιότητας στην Εταιρία Σκλαβενίτης

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος  της Ένωσης από το 2016 , Γενική Γραμματέας Δ.Ε  Περιφερειακού Τ. Β. Ελλάδας .

Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com

11.Μανιατέας Παναγιώτης

maniateas [14]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984

Σπουδές: MSc Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Επαγγελματική κατάσταση: Υπευθυνος παραγωγής στην εταιρία VIONOVA

Οικογενειακή κατάσταση: ;Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018, Γενικός Γραμματέας ΚΔΣ 2019-2020

Στοιχεία επικοινωνίας: panosman84@gmail.com

12.Μαργέλη Μηλιά-Ελένη(Μηλένα)

  [15]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1993

Σπουδές: Πτυχιούχος σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση:Τμημα Προδιαγραφων και Ποιοτικου Ελεγχου Προιοντων στις Ελληνικες Υπεραγορες Σκλαβενιτης

Οικογενειακή κατάσταση: :Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018, Ειδική Γραμματέας ΚΔΣ 2019-2020

Στοιχεία επικοινωνίας: milemargeli@yahoo.gr

13.Ορεστίδης Μιχάλης

orestidis [16]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1964

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑλεξάνδριουΤ.Ε.Ι. Θεσ/κης.

Επαγγελματική κατάσταση:Εικοσιπενταετής  εμπειρία στις μεγαλύτερες αρτοβιομηχανίες ,σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων αρτοποιίας –ζαχαροπλαστικής-παγωτού.Καθηγητής σχολών αρτοποιίας

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος ,2 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: 2015-2018 Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Στοιχεία επικοινωνίας: m.orestidis@gmail.com 

14.Παγιατάκη Πολυξένη

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Κέρκυρα 1995

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Διασφάλιση ποιόττηας σε εταιρία εμπορίας τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ  από 2018

Στοιχεία επικοινωνίας: 

15.Πούλιου Μαρίνα

[17]

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980

Σπουδές: MSc in Quality Management University of West of Scotland, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του AΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική κατάσταση:Τεχνολόγος τροφίμων σε Ίδρυμα με ΑΜΕΑ και ιδιωτικό  κέτερινγκ, δεκαετή εμπειρία ως Σύμβουλος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και Εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ, ΚΕΚ και Κολέγια

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Γενική Γραμματέας Κ.Δ.Σ. 2013-2018, Ταμίας του Περιφ. τμ. Αθήνας 2011-2012,Μέλος ΚΔΣ 2019-2020.

Στοιχεία επικοινωνίας: marinapouliou@gmail.com [18]

16.Σακαρέλη Έλενα

[19]

Καταγωγή – Ηλικία: Θεσσαλονίκη, 1982.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία: Τομέας Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρία Σκλαβενίτης,

14ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2020. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας  του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012 & 2019-2020. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@hotmail.com [20]

17.Σμαρνάκης Ιωάννης  

[21]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1965

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσ/κης.

Επαγγελματική κατάσταση:Διευθυντής εργοστασίου και R&D στην εταιρία Λάβδας Α.Ε. Άνω των 25 ετών βιομηχανική-συμβουλευτική-εκπαιδευτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέλος της επιστημονικής επιτροπής τους Σ.Ε.Β.Τ.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος ,2 παιδιά

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : 2015-2020 Πρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: smarnaki@gmail.com , Skype:  gsmarnakis, Twiter: @Ian_Smarnakis [22]

18.Δρ Σουλιώτης Ανδρέας   

Σουλιωτης [23]

Καταγωγή-ηλικία:Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982

Σπουδές: PhD, MSc Quality Management,  Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας,

Επαγγελματική κατάσταση:Σύμβουλος ποιότητας&Ασφάλειας, επικεφαλής επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων , Συνεργάτης της TUV HELLAS.

Οικογενειακή κατάσταση:Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ από 2007 μέλος της επιστημονικής επιτροπής ΠΕΤΕΤ

Στοιχεία επικοινωνίας: andreassouliotis@yahoo.com

19.Τρίμα Μαριάννα(Μαρία)  

marianna [24]

Καταγωγή – Ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1987.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνη ποιότητας στην εταιρία Vittorrio

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος του ΚΔΣ 2017-2018

Στοιχεία επικοινωνίας: mariannatrim@gmail.com

20.Τζόγιας Κωνσταντίνος

[25]

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στο Μαρούσι 1992

Σπουδές: Πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική κατάσταση: Αναλυτης σε φαρμακευτική εταιρία

Οικογενειακή κατάσταση: Άγομος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :Μέλος της ΠΕΤΕΤ  2017

Στοιχεία επικοινωνίας: ktzogias@yahoo.gr

Β.Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων για την Δ.Ε. Περιφερειακού Θεσσαλονίκης (κατ΄αλφαβητική σειρά)

1.Γιανάκ Όλγα

[26]

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης ,Απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΕΠΕΑΕΚ Χημική Ανάλυση-  Έλεγχος Ποιότητας, ΑΠΘ, Σχολή Θετικών Επιστημών, Τμήμα Χημείας

Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στη Π.Ε.ΤΕ.Τ : Μέλος της Ένωσης από το Σεπτέμβρη του 2017,μέλος της ΔΕ 2019–2020

Στοιχεία Επικοινωνίας: gianakolga@hotmail.com

2.Δούρβου Δέσποινα

[27]

Καταγωγή-ηλικία: Θεσσαλονίκη, 24

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική κατάσταση:  Τμήμα Ποιότητας στην Εταιρία Φίλιππος Γαβανάς ΕΠΕ

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος  της Ένωσης από το 2020

Στοιχεία επικοινωνίας:   despdour@gmail.com [28]

3.Καναβούρας Αντώνιος

[9]

Καταγωγή-ηλικία: Λιτόχωρο Πιερίας, 52

Σπουδές: Πτυχιούχος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

MSc Horticulture – Mediterranean Agronomic Institute, Chania, Greece

MSc Food Quality Management – Mediterranean Agronomic Institute, Chania, Greece and University of Gent, Belgium

PhD Packaging Engineer – School of Packaging. Michigan State University, MI, USA

Επαγγελματική κατάσταση: Στέλεχος Βιομηχανίας Τροφίμων. Προϊστάμενος R&D. Υπεύθυνος Έργων Παραγωγής.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2020

Στοιχεία επικοινωνίας: kanavourasantonis@yahoo.com [10]

4.Κοϊνίδης Αντώνιος

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι κοινιδισ.png

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση:Χειριστής Μηχανημάτων Παραγωγής/Ζύμωσης στην εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2018

Στοιχεία επικοινωνίας: antkoin95@gmail.com [29]

5.Κοκονάς Κωνσταντίνος

[30]

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978

Σπουδές:  Μεταπτυχιακό «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Οργάνωση Παραγωγής Βιομηχανιών Τροφίμων» του  Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης-Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Επαγγελματική εμπειρία: Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας – Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων στην εταιρία Σ. Μαβίδου & Υιοι Ο.Ε. – Galaxy.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ: Μέλος της Ένωσης από το 2010, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Βορείου Ελλάδος από το 2015, Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Βορείου Ελλάδος 2019-2020

Στοιχεία επικοινωνίας: kostaskok@gmail,com

6.Κόρκα Θεοδώρα

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα το 1982

Σπουδές: Πτυχιούχος Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙΘ

Επαγγελματική κατάσταση: Έχει εργαστεί στην εκπαίδευση.

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ένωσης από το 2009

Στοιχεία επικοινωνίας: theo_korka22@hotmail.com

7.Λαζαρίδη Κορίνα (Καρίνα)

[31]

Καταγωγή-ηλικία: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, 35 χρονών

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Εθνικό και Καποδιστριακό Π.Αθηνών

Επαγγελματική κατάσταση:  Τμήμα Ποιότητας στην Εταιρία Σκλαβενίτης

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. Μέλος  της Ένωσης από το 2016 , Γενική Γραμματέας Δ.Ε  Περιφερειακού Τ. Β. Ελλάδας .

Στοιχεία επικοινωνίας: klazaridou@outlook.com

8.Μαλιώκα Έλενα

[32]

 

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1982

Σπουδές: Πτυχιούχος Τεχνολόγος τροφίμων του ΑΤΕΙΘ. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο Management and business administration (MBA).

Επαγγελματική κατάσταση:

Σύμβουλος ποιότητας και Ασφάλειας  Τροφίμων.Εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, Εκπαιδευτής ΙΕΚ,ΕΠΑΣ,Τεχνικός ασφαλείας σε επιχειρήσεις τροφίμων

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος από το 2012, ταμίας ΔΕ 2019-2020

Στοιχεία επικοινωνίας:elenamalioka@gmail.com

9.Μαραντίδου Σύλβια

[33]

Καταγωγή – ηλικία: Θεσσαλονίκη, ετών 36

Σπουδές: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή ΑΠΘ

MSc Food Legislation, Γεωπονική Σχολή – Νομική Σχολή ΑΠΘ

Επαγγελματική κατάσταση: Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης Τροφίμων και Scheme Manager για την TUV Austria Hellas (FSSC, ISO22000)

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην ΠΕΤΕΤ : Μέλος από το 2015

Στοιχεία επικοινωνίας: silviamarantidou@gmail.com [34]

10.Σακαρέλη Έλενα

[35]

Καταγωγή – Ηλικία: Θεσσαλονίκη, 1982.

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική εμπειρία: Τομέας Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην εταιρία Σκλαβενίτης,

14ετή Εμπειρία στην Βιομηχανία Τροφίμων, ως Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας

Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ.: Πρόεδρος περιφερειακού Β.Ε. 2017-2020. Ταμίας του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2008-2014 , Ε.Γραμματέας  του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,Μέλος του Κ.Δ.Σ. 2011-2012 & 2019-2020. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων 2017.

Στοιχεία επικοινωνίας: elena_sak@hotmail.com [20]

11.Τζήκα Παρασκευή(Βίβιαν)

[36]

Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Λάρισα, το 1987

Σπουδές: Πτυχιούχος  Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

MSc Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος, τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Επαγγελματική κατάσταση: Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας στην κονσερβοποϊα ONASSIS

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμη

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. : Μέλος της ΠΕΤΕΤ από το 2017 ,ειδική γραμματέας ΔΕ 2019–2020

Στοιχεία επικοινωνίας: vivian2tz@gmail.com [37]